måndag 9 april 2012

Påskdagar

På skärtorsdagen kom mina föräldrar och hälsade på. De stannade till söndag morgon och vi hade det riktigt mysigt och avslappnande. På torsdagen åkte vi till Väla och åt mat och gick runt i affärer. Vi var i en affär med alla olika möjliga saker och där provade vi glasögon, både snygga och mindre snygga.

 

Vi var också i en secondhandaffär där ludvig provade lite kläder. Han hade gärna köpt skinnjackan men det får bli någon annan gång.


På långfredagen tog vi lite sovmorgon och sedan en promenad på stranden. Det var inte så skönt som vi hade hoppats för det blåste och småregnade men Ludvig hade mysigt och ville inte åka därifrån.


Påskafton var riktigt avkopplande. C-J och pappa åkte till Lund och hämtade en säng och då passade jag och mamma på att måla naglarna och prata. Vi pratade om allt och ingenting. Mysigt!
Vi åt påskmiddag och på eftermiddagen tog vi en promenad i vackra Pålsjöskog. Det var skönt att komma ut lite och gå i den vackra naturen. På påskdagen var det dags för mamma och pappa att åka hem. De åkte tidigt på morgonen så vi åt en liten frukost tillsammans.

Det var så trevligt att ha dem här hos oss och jag uppskattar verkligen att de tog sig tid att komma hit. 
Tack för besöket och kom snart igen. Jag älskar er!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar