måndag 27 oktober 2014

Goda vänner

När jag var 13 år var det UngiNord i Alingsås. Jag fick inte vara med för jag var för “liten”. Det höll på en vecka och mamma och pappa var där. Jag och mina syskon var utplacerade hos vänner under den veckan. Jag var hos min vän Amanda Ynghammar (nu heter hon Simonsson i efternamn) hela veckan. Amanda bodde i Alingsås så vi fick hjälpa till lite på UngiNord med att bla. stå i kiosken. När vi inte stod i kiosken var vi hemma hos henne och tittade på Macgyver, badade, åt mjukglass med lakritsströssel, låste oss ute så Amanda fick klättra upp för en stege och klättra in genom ett fönster på översta våningen för att kunna komma in, var med i en reklamfilm för Volvo lastbilar. Ja vi hann med en hel del den veckan och vi hade så roligt.

Jag vet inte vad som hände men vi tappade kontakten. Men för så fick vi kontakt med varandra igen och i helgen kom Amanda hit ner till mig och hälsade på. Oj vad roligt det var att träffas igen. Det var som vi aldrig tappat kontakten. Vi pratade om allt och vi skrattade och grät tillsammans. Vi var i templet. Vi shoppade skor och köpte mjukglass med lakritsströssel. Vi tittade på film. Vi pratade ännu mer. Vi hade så trevligt att vi inte ville gå och lägga oss trots att ögonen till slut gick i kors, det var tur att vi fick en extra timme att sova.

Jag är så tacksam för goda vänner och det är fantastiskt att trots att man inte träffats på flera år så är det som man aldrig tappat kontakten.

Tack Amanda för att du kom och tack till din familj som var villig att “låna ut” dig en helg!

2014-10-25 14.22.23

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar