tisdag 13 januari 2015

Vänner

Jag är så glad för mina vänner. Jag har många vänner. Vissa jag träffar dagligen, andra någon gång i veckan eller till och med någon gång i månaden. och så har jag vänner som jag bara träffar någon gång per år. Men det underbara med vänner är att det spelar ingen roll hur ofta man träffas, när man träffas känns det alltid lika härligt. 

Jag har ingen absolut bästa vän men jag har många, många goda vänner. Idag har jag träffat två stycken av dem. Den ena vännen träffade jag över lunch. Det blev en extra lång lunch idag för vi hade ett så trevligt samtal att vi inte märkte att klockan blev så mycket. Vi pratade om allt möjligt. Om livet, prövningar, att gå vidare, att släppa taget. Vi tog upp funderingar vi har och gav varandra råd och tips till dessa funderingar.

När jag kom hem till Helsingborg efter jobbet mötte jag en annan vän. Vi har jobbat ihop och det var ett tag sedan vi träffades. Vi satte oss på ett fik och pratade. Där satt vi så länge att de till slut kom och sa till oss att de skulle stänga. Vi pratade om tiden när vi arbetade tillsammans. Vi pratade om hur våra liv är nu, om våra olika arbeten, om besvikelser, om glädje. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Det har varit dagens höjdpunkter att träffa dessa båda vänner och jag har njutit av de samtal vi haft idag.

     2015-01-13 20.53.41

Bilden kommer härifrån

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar