lördag 28 januari 2012

Möhippa

Igår hade vi möhippa för min syster Hanna. Hon kidnappades och kördes efter en lång omväg hem till Bella där alla tjejer väntade.


Hanna och Alexander har tema resa på bröllopet för nu börjar deras gemensamma resa så därför var det samma tema på möhippan. Vi "reste" runt i de olika världsdelarna och Hanna fick göra olika uppdrag, ibland själv och ibland med oss alla. Bland annat blev det cheerleading och gissa doften i Nordamerika, diamantjakt i Afrika, Maffialeken i Sydamerika, "hunk"frågesport i Australien, ninjautövning och Bollywood dans i Asien och i Europa fick vi en karta på Europa där vi skulle fylla i namn på länderna och huvudstäderna. Man kunde få max 74 poäng och Emma vann med 54 poäng (tror jag att det var). Hanna klarade sina uppdrag galant.














Vi fick också MYCKET god mat från de olika världsdelarna. Tex. enchiladas, grekisk sallad, wook, pizza, frukt, falaffel, minihamburgare, godis, chips och mycket mer. Det var så mycket mat att jag inte kommer ihåg allt. Det var en jättemysig kväll med trevligt sällskap och mycket skratt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar