fredag 22 juni 2012

Spännande tider

För några månader sedan bestämde jag mig för att börja plugga. Jag sökte till utbildningen Juridisk assistent. Jag fick ett mail om att de hade tagit emot min ansökan och att jag hade behörighet. Inför utbildningen skulle de ha information och intervjuer med de sökande för att kunna välja ut vilka som skulle få börja. Jag väntade på ett mail om att jag skulle få komma på intervju och 1 juni kom mailet där jag blev kallad till information och intervju den 13 juni kl.13.00.

Onsdagen 13 juni kom och jag åkte ner till Malmö tillsammans med C-J. Under informationen kände jag att detta var verkligen det jag ville plugga och sedan arbeta med. Under intervjun fick jag göra ett litet test i svenska och engelska. Det kändes bra när allt var över. Vi fick veta att vi skulle få besked om antagningar innan midsommar så nu var det bara att vänta.

Under veckan som har gått har jag väntat på besked och varje dag har jag kollat mina mail. Min mod sjönk allteftersom dagarna har gått och inget mail kom. Jag har nog inte varit den enklaste att leva med. Igår kväll strax innan 19-tiden när vi satt och grillade med Hanna Och Alexander kom det här mailet:

bild

Av 130 sökande till 30 platser blev jag antagen och den 27 augusti blir jag student. Det blir en spännande framtid!

1 kommentar: