söndag 9 maj 2010

Långt eller kort?

Okej! Jag har lite beslutsångest. Jag vet inte om jag orkar spara mitt hår längre. Jag har sparat nu i två år och jag tycker inget händer. Så nu tänkte jag höra vad ni tycker. Ska jag klippa mig kort eller fortsätta spara till långt? Skriv antingen en kommentar eller fyll i här bredvid vilket alternativ ni tycker.
***
(Allright! I don´t know what to do. I don´t know if I can save my hair any longer. I´ve been saving for two years now and I don´t feel like anything is happening. What do you think I should do, cut it short or keep saving it? Leave a comment or mark the option you think is best.)

                                                                                 

10 kommentarer:

 1. Marie Wallgren9 maj 2010 20:06

  KORT!!

  SvaraRadera
 2. Alltså man ska ju njuta av resan annars får det va! Är själv ganska sugen på jämnlång page just nu. Hur långt längtar du efter? Bara man får ner det äver axlarna så sköter det ju sig självt... Lite tankar bara. Hår går jag visst igång på... Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja ha så långt att det är nedanför axlarna. Jag tycker bara det går så långsamt. Men jag ska fundera på det ordentligt innan jag gör något, om jag gör något :)

  SvaraRadera
 4. du kan ju göra en kompromiss genom att köra en kort page. då har du långa längder men ändå en frisyr.

  SvaraRadera
 5. i like your short hair. very cute!

  SvaraRadera
 6. I think it looks nice both ways. I think it looks really cute short.

  SvaraRadera
 7. Du vet hur det är med tålamod :) Spara det en stund till och avgör sen. Du kanske ångrar dig annars! Kort frisyr är jättesnyggt på dig men tänk vad du kan göra med lite längre, kan varieras på flera sätt. Svårt val jag vet!

  SvaraRadera
 8. Du måste verkligen känna själv men min tanke är att om du vill ha långt hår och funderar på att klippa dig bara för att du tycker det växer så långsamt så klipp dig inte!

  SvaraRadera
 9. Jag röstar för kort! :) det är SUPER snyggt på dig Rebecca! Kram!

  SvaraRadera
 10. Jag tycker att du skall ha kort hår. Du vet som du hade ett tag kort och busigt ;) kram Sofia

  SvaraRadera