lördag 19 maj 2012

Familjedag på Kullen

Idag var det familjedag i staven på Kullabergkullen. Det är ett naturreservat med fantastisk natur. Det finns massor av vandringsstråk och grottor man kan besöka.

Familjedagen var avslutningen på Majhajken som ungdomarna i kyrkan har haft. Många av ungdomarna åkte hem istället för att vara med men det var några familjer från staven som kom. När vi kom dit började det regna och det kändes inte så roligt men vi satte igång grillarna och efter en stund slutade regnet och solen tittade fram.

Det som var så skönt idag var att man kunde göra precis vad man kände för. Det var inte en massa planerade aktiviteter. Så när vi hade ätit upp vår mat tog vi en promenad upp till Kullens fyr och tittade på den härliga utsikten. Jag tycker det är lite läskigt där uppe. Tänk om någon skulle snubbla och trilla ner för stupen som finns! Men oj vad vackert det är där uppe.kullen1

Det var så trevligt. Vi pratade och umgicks med många goda vänner och vi lärde känna vänner bättre än vi känt dem förut. Vi gick till kiosken och köpte glass och jag tror att alla som var med idag tog ett litet stopp vid kiosken.

När vi lämnade Kullaberg sken solen och det var riktigt varmt och skönt. Vi hade en riktigt trevlig dag och på vägen hem diskuterade vi var vi skulle kunna ha nästa familjedag. En sån dag som idag där man kan slappna av, göra vad man känner för och bara vara. Vi får se vad det blir, men fler familjedagar blir det i alla fall.

 

                     ludde på kullen                     becca & CJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar