söndag 13 maj 2012

Vår “Småning”

Vår son höll tal idag. Han talade om att “stå upp och strålHIFa”. Han skrev hela sitt tal själv och vi fick inte läsa det, utan fick fick höra det första gången han talade precis som alla andra i församlingen. Det var ett mycket bra tal. Han har verkligen utvecklats och blivit mer mogen speciellt andligt.

Imorgon ska Ludvig på sin första praktik. Han är lite nervös och därför fick han en välsignelse av sin pappa ikväll. När C-J skulle ge honom välsignelsen var han lite sprallig och hade svårt att lugna ner sig. Vi frågade varför han höll på som han gjorde och då svarade han: Det är för att jag är en “SMÅNING”. Han förklarade att när man är en “småning” är man en blandning mellan skåning och smålänning. Jag tyckte det var ganska fyndigt men så la han till: “och så är jag ju ganska liten”. Då blev det ju ännu fyndigare. Vi skrattade gott och kunde sedan lugna ner oss så C-J kunde ge honom en välsignelse.

Jag är så tacksam och glad för att vi har Ludvig i vår familj. Han är en verklig välsignelse för sina föräldrar (även om han nu är i tonåren).

Han är vår “SMÅNING”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar